Medilile voor winnaar prijsvraag corona en dementie in beeld

Prijsvraag: corona en dementie in beeld

Voor mensen met dementie is de wereld al ingewikkeld genoeg. En dan komt er nog corona bij. Wie weet het thema ‘dementie en corona’ treffend te vangen in beeld?

Dementie Museum organiseert een breed toegankelijke prijsvraag voor ieder die overweg kan met camera of tekenstift. Verras ons met uw visuele creatie over corona en dementie. De mooiste ontwerpen zijn voor ieder te zien in onze online galerie die wij dit voorjaar openen.

Hoe werkt prijsvraag

1. Maak uw foto, video, tekening of collage.
  2. Zend deze uiterlijk 15 maart 2021 naar Annette Beeftink. Eventueel met link naar uw online bestand.
  3. Uitslag bekend op 15 april. U ontvangt persoonlijk bericht.

De mooiste inzendingen krijgen een plekje in onze nieuwe online galerie!
De winnaar van onze prijsvraag ontvangt een unieke medaille
en een waardebon van € 50.

Nog even dit

• Denk aan de privacy waarop eventuele geportretteerden recht hebben.
  • U publiceert uw creatie voor derden ná bekendmaking van de uitslag; Dementie Museum heeft de primeur.
  • Juryleden:
    -Annette Beeftink, initiatiefnemer Dementie Museum
    -Henri Snel, architect en onderzoeker bij Alzheimer Architecture
    -Ivonne Smit, communicatieprofessional bij ViatriX marketing en communicatie
    Zij beoordelen de creaties op aansluiting bij het thema en de artistieke inslag.
  • Vragen? Stuur een bericht aan Annette Beeftink.

Over de auteur

Initiatiefneemster Dementie Museum. Ik werk al jaren met mensen met dementie en hun naasten. Het Dementie Museum beoogt een oase van nieuwe ervaringen te zijn voor iedereen die te maken heeft met dementie. Reacties welkom!

Schrijf een reactie